DESCOBREIX L’ENCANT DEL PALAU DE CAN MUNÍ

Història”

La casa està catalogada com a patrimoni arquitectònic de la Generalitat de Catalunya. En els seus orígens probablement estava vinculada al monestir de Sant Pere de Rodes. La part mes antiga de la casa es una estança amb parets i sostre de volta de pedra, vestigis arquitectònics del S XIII, constant una primera transmissió l’any 1622. La casa ha canviat al llarg del temps ampliant les estances, incorporant elements arquitectònics destacant dues façanes completament diferenciades. La de cara sud amb amplis finestrals per gaudir del sol i de les magnifiques vistes fins els mar i els aiguamolls. La façana nord, amb unes vistes privilegiades de l’ermita de Sant Onofre i en Castell de Sant Salvador, així com un entorns natural sense edificacions que s’ha preservat fins a l’actualitat.

La finca te com a trets especials i diferenciats, dues torres de vigilància. La primera, al costat del camí i de la porta d’entrada dels lleons, que fou construïda amb finalitats de vigilància segurament en temps de bandolers. La segona torre de pedra, amb dos frisos decoratius i finestres reminiscències gòtiques que li dona prestància i realça el conjunt. Total la finca està envoltada de murs que delimiten els jardins de la finca.

Un espai per tot tipus de celebracions

Hi ha capacitat per totes aquelles celebracions que es tinguin en ment, ja siguin aniversaris, batejos, comunions, celebracions, especials…

Les nostres activitats

CONTACTA'NS