Apartament “Badia de Roses”

L’apartament Badia de Roses dissenyat amb cura per a dues persones. Aquest espai ofereix una combinació perfecta de confort i estil, amb un toc únic proporcionat per tres tipus diferents de terres hidràuliques que enriqueixen l’ambient.

Amb tres estils únics que es fusionen harmoniosament, aquest paviment no només aporta una estètica autèntica i vintage, sinó que també destaca la diversitat de detalls i la riquesa històrica de l’espai.

L’habitació principal de l’apartament ha estat concebuda per oferir una estada acollidora per a dues persones. Amb una decoració elegant i atenció als detalls, el dormitori proporciona un refugi tranquil amb vistes impressionants de la Badia de Roses que captivaran la vostra ànima.

La cuina-saló espaiosa és el cor de l’apartament, oferint un espai per cuinar, menjar i relaxar-se. La cuina està totalment equipada per satisfer les vostres necessitats culinàries, mentre que el saló inclou un sofà llit addicional, ideal per a hostes addicionals o simplement per a moments de desconnexió.

event
event
CONTACTA'NS