Apartament perfecte per famílies i amics

L’apartament Cap de Creus ofereix una experiència única amb el seu encant i comoditats. Les dues habitacions estan decorades amb gust i ofereixen opcions flexibles de disposició dels llits, ja sigui amb dues cames individuals o un llit doble, per adaptar-se a les necessitats dels hostes.

La cuina totalment equipada al menjador permet als hostes preparar i gaudir de menjars amb comoditat. Amb electrodomèstics moderns i tots els utensilis necessaris, es crea un ambient propici per a experiències culinàries agradables

L’atenció es desplaça cap a l’exterior amb l’accés a la terrassa privada, des d’on es poden contemplar les impressionants vistes de la Badia de Roses i els Aiguamolls de l’Empordà. Aquest espai exterior ofereix una oportunitat única per relaxar-se, gaudir d’unes postes de sol espectaculars o simplement prendre un cafè tranquil·lament.

La inclusió d’un petit saló dins la torre antiga de la masia és un toc encantador i especial. Aquest espai addicional pot ser utilitzat com a refugi tranquil per llegir, meditar o simplement descansar mentre es gaudeix de l’atmosfera única de l’entorn històric.

event
event

CONTACTA'NS