Sala Tramuntana


La sala tramuntana és una joia acollidora, amb uns grans finestrals i una balconada que afavoreixen la lluminositat i creen una atmosfera encantadora. Aquí tens una descripció més detallada d’aquest espai:

Característiques Principals:

  • Lluminositat i Calidesa: Amb grans finestrals i una balconada, aquest saló està banyat de llum natural, creant una atmosfera càlida i acollidora. Els detalls arquitectònics i la disposició de la sala contribueixen a crear un ambient agradable.
  • Cuina Industrial: El saló disposa d’una cuina industrial, la qual ofereix un accés directe al menjador. Aquesta característica fa que sigui perfecte per organitzar càterings i degustacions gastronòmiques, proporcionant una experiència culinària completa per als convidats.
  • Espai Polivalent: Amb un saló de 90m2, aquest espai és molt versàtil i es pot adaptar a diferents tipus d’esdeveniments, des de reunions més formals fins a celebracions més relaxades.
  • Terrassa amb Pèrgola: La terrassa amb pèrgola d’encanyissat natural ofereix un espai exterior encantador. És un lloc ideal per a moments de relaxació, xerrades informals o fins i tot per a esdeveniments a l’aire lliure.
  • Capacitat: fins a 50/60 persones assentades.
CONTACTA'NS